Conopidă murată în saramură

shutterstock 1642678870 jpg jpeg

E acea perioadă din an în care umpli cămara cu bunătăţi pentru iarnă. Încearcă şi această reţetă, iar noi îţi garantăm că vei iubi conopida murată!

Ingrediente

1 conopidă medie (1,5 kg)

2 morcovi mari

3 linguri sare grunjoasă

boabe de piper

frunze de ţelină

3-4 flori de mărar

Speli conopida, îndepărtezi frunzele şi cotorul, apoi o rupi în bucheţele. Cureţi morcovii de coajă şi îi tai felii. Aranjezi mixul de legume în borcane potrivite ca mărime şi adaugi frunze de ţelină, mărar şi boabe de piper, după preferinţă.

Dizolvi sarea în 3 litri de apă şi torni saramura în borcane. Le închizi etanş şi laşi conopida la murat minimum 3 săptămâni.

FOTO Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg