Cordon bleu din carne de pui

chicken cordon bleu bundles ohsweetbasil com  jpeg

Un preparat foarte gustos, care poate fi servit atat rece ,cât şi cald, dar care se poate şi congela.

Ingrediente

8 rulouri foietaj, dezgheţate

2 bucăţi de piept de  pui, gătite şi tăiate în bucăţele mici

1-2 felii de şuncă tăiată cubuleţe

1 cană brânză răzuită

1 lingură unt

1 lingură făină

1 cană lapte

Sare şi piper

Pesmet

Unt topit, cam 2 linguri

Condimente

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 350 grade.

Amestecă puiul, şunca, şi condimentele, după gust, într-un bol mic. Pune untul topit peste făină şi adaugă repede laptele. Amestecă pe foc până când se îngroaşă apoi adaugă condimentele şi brânza. Se lasă la răcit şi apoi se amestecă cu puiul şi şunca. Combină căte 2 ruloruri de foietaj, formând un singur pătrat.

Umple jumătate din pătrat cu umplutura din pui. Pune jumătatea neacoperită peste umplutură şi presează marinile pentru a nu se desprinde. Presară peste rulouri susan şi mac sau unge fiecare rulou cu un şi presară pesmet . Pune-le la cuptor pentru 15-20 de minue, până pând rulourile se rumenesc.

Sursa: Oh, sweet basil



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg