Cordon bleu la cuptor

Pulpele de pui au cea mai fragedă carne, aşadar sunt recomandate pentru a prepara cel mai bun cordon bleu la cuptor. Iar sosul de muştar este cel care va oferi preparatului un gust special.
De ce ai nevoie pentru cordon bleu la cuptor
Pentru cordon bleu
6 pulpe de pui dezosate
3 felii şuncă de pui
6 felii brânză topită
50 g pesmet
30 g făină
cimbru uscat
2 ouă
sare
piper
Pentru sos
2 linguri unt
2 linguri făină
2 linguri parmezan ras
200 ml lapte
2 linguri muştar
Cum se prepară cordon bleu la cuptor
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Condimentezi cu sare şi piper pulpele de pui şi aşezi pe fiecare câte o jumătate de felie de şuncă de pui, apoi o felie de brânză topită. Le rulezi şi le fixezi cu câte o scobtoare.
Baţi ouăle cu cimbru. Treci fiecare rulou de pui prin făină, apoi prin ou şi, la final, prin pesmet. Le aşezi în tavă şi le dai la cuptor aproximativ 40 de minute.
Pentru sos, topeşti untul într-o tigaie, adaugi făina şi amesteci constant 2 minute. Torni laptele, adaugi parmezanul ras şi muştarul. Amesteci până când se îngroaşă sosul. Serveşti puiul alături de sos de muştar.