Cordon bleu la cuptor

cordon bleu jpeg

Pulpele de pui au cea mai fragedă carne, aşadar sunt recomandate pentru a prepara cel mai bun cordon bleu la cuptor. Iar sosul de muştar este cel care va oferi preparatului un gust special.

De ce ai nevoie pentru cordon bleu la cuptor

Pentru cordon bleu

6 pulpe de pui dezosate

3 felii şuncă de pui

6 felii brânză topită

50 g pesmet

30 g făină

cimbru uscat

2 ouă

sare

piper

Pentru sos

2 linguri unt

2 linguri făină

2 linguri parmezan ras

200 ml lapte

2 linguri muştar

Cum se prepară cordon bleu la cuptor

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Condimentezi cu sare şi piper pulpele de pui şi aşezi pe fiecare câte o jumătate de felie de şuncă de pui, apoi o felie de brânză topită. Le rulezi şi le fixezi cu câte o scobtoare.

Baţi ouăle cu cimbru. Treci fiecare rulou de pui prin făină, apoi prin ou şi, la final, prin pesmet. Le aşezi în tavă şi le dai la cuptor aproximativ 40 de minute.

Pentru sos, topeşti untul într-o tigaie, adaugi făina şi amesteci constant 2 minute. Torni laptele, adaugi parmezanul ras şi muştarul. Amesteci până când se îngroaşă sosul. Serveşti puiul alături de sos de muştar.

Sursa http://www.dishesdelish.com

http://www.dishesdelish.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg