Cornuleţe cu borş

cornulete cu bors jpeg

Gustul cornuleţelor făcute de bunica în copilărie, poate fi reînviat dacă şi tu prepari această reţetă.

Ingrediente (1 tavă)

750 g făină 30 g drojdie 1 pahar ulei ½ pahar borş gem, după preferinţă zahăr pudră

Mod de preparare

Faci o cocă din ulei, borş, drojdie şi făină şi frămânţi bine. Din aluatul obţinut, întinzi o foaie, nu foarte groasă, pe care o tai în pătrăţele. Pe fiecare bucată de aluat aşezi puţin gem şi rulezi pe diagonală. Cornuleţele le aşezi în tava tapetată şi le dai la cuptor, până se rumenesc frumos. Le pudrezi cu zahăr cât sunt calde şi serveşti.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg