Cornuleţe fragede cu rahat

cornulete jpeg

Va fi dragoste la prima degustare atunci când vei încerca aceste delicioase cornuleţe fragede cu rahat.

De ce ai nevoie pentru cornuleţe cu rahat

180 g făină

100 g unt rece

100 g smântână

1 praf de sare

1 linguriţă esenţă de vanilie

rahat

zahăr pudră, pentru decor

Cum se prepară cornuleţele cu rahat

Dai drumul la cuptor. Combini făina cu untul tăiat cubuleţe, smântâna, sarea şi esenţa de vanilie până când obţii un aluat omogen. Îl împarţi în jumătate şi întinzi două foi  rotunde de aproximativ 3-4 mm grosime. Le împarţi în triunghiuri precum feliile de pizza şi aşezi câte o bucată de rahat.

Rulezi şi aşezi cornuleţele într-o tavă cu hârtie de copt. Le dai la cuptor 12-15 minute, până când se rumenesc uşor. Le laşi să se răcească înainte să le pudrezi cu zahăr.

Sursa https://www.lilcookie.com

https://www.lilcookie.com