Cornuleţe fragede cu rahat

Va fi dragoste la prima degustare atunci când vei încerca aceste delicioase cornuleţe fragede cu rahat.
De ce ai nevoie pentru cornuleţe cu rahat
180 g făină
100 g unt rece
100 g smântână
1 praf de sare
1 linguriţă esenţă de vanilie
rahat
zahăr pudră, pentru decor
Cum se prepară cornuleţele cu rahat
Dai drumul la cuptor. Combini făina cu untul tăiat cubuleţe, smântâna, sarea şi esenţa de vanilie până când obţii un aluat omogen. Îl împarţi în jumătate şi întinzi două foi rotunde de aproximativ 3-4 mm grosime. Le împarţi în triunghiuri precum feliile de pizza şi aşezi câte o bucată de rahat.
Rulezi şi aşezi cornuleţele într-o tavă cu hârtie de copt. Le dai la cuptor 12-15 minute, până când se rumenesc uşor. Le laşi să se răcească înainte să le pudrezi cu zahăr.