Cornuri cu brânză şi cârnaţi

cornuri jpeg

De fiecare dată când vei intra în bucătărie vei fi tentată să iei măcar unul din aceste cornuri cu brânză şi cârnaţi.

De ce ai nevoie pentru cornuri cu brânză şi cârnaţi

8 cârnaţi prăjiţi

200 g brânză rasă

3 ouă

2 foi aluat foitaj

1 gălbenuş

1 lingură ulei

1 lingură smântână

sare grunjoasă

Cum se prepară cornurile cu brânză şi cârnaţi

Dai drumul la cuptor. Decongelezi aluatul şi-l tai în opt pătrate egale. Baţi ouăle cu un praf de sare şi prepari în ulei o omletă, pe care apoi o toci.  Pui pe fiecare pătrat, în diagonală, câte un cârnaţ, omletă şi brânză rasă. Înfăşori umplutura cu marginile aluatului şi aşezi cornurile în tavă, cu spaţii între ele.

Ungi cornurile cu gălbenuşul bătut cu smântâna, presari sare grunjoasă şi dai cornurile la cuptor până când se rumenesc.

Sursa http://www.mymoderncookery.com

http://www.mymoderncookery.com