Cornuri cu şuncă şi brânză

cornuri cu sunca si branza jpeg

Încearcă o combinaţie de şuncă şi brânză într-un aluat foitaj copt atât cât trebuie.

Ingrediente (8 cornuri)

400 g foitaj 200 g şuncă de porc 150 g brânză telemea 1 legătură ceapă verde 1 roşie mare 2 ouă

Mod de preparare

Laşi foitajul la dezgheţat în frigider. Tai şunca şi brânza cubuleţe şi le pui într-un castron. Cureţi seminţele la roşie, o tai cubuleţe şi o pui peste şuncă şi brânză. Amesteci uşor cu o lingură.

Aşezi aluatul dezgheţat pe masa de lucru presărată cu puţină făină şi tai nouă pătrate. Ungi ­fiecare pătrat cu ou bătut şi aşezi pe diagonala fiecăruia compoziţie cu şuncă. Iei colţurile fără umplutură şi le lipeşti bine.

Le ungi cu ou bătut şi le aşezi în tava tapetată cu hârtie de copt. Le coci, la foc potrivit, 20-30 de minute. Le serveşti calde, presărate cu ceapă verde tocată mărunt.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg