Coroniţă cu creson

Ingrediente: 1,5 kg costiţe de miel, 300 g carne tocată, 2 linguri pesmet, 1 legătură pătrunjel, 1 lingură cimbru uscat, 2 cepe mici, 1 căţel usturoi, ¼ pachet de unt la temperatura camerei, sare, piper, 150 g creson
Mod de preparare: Cureţi capetele costiţelor de carne şi pieliţe, le rumeneşti pe ambele părţi şi le pui apoi într-o tavă. Toci în blender ceapa, usturoiul şi pătrunjelul. Scoţi amestecul într-un vas, adaugi pesmetul şi untul înmuiat.
Cu acest amestec ungi costiţele pe partea care va fi în exterior, presari cimbrul şi legi costiţele sub forma unei coroniţe.
Carnea tocată şi condimentată o amesteci cu o ceapă tăiată şi o căleşti puţin, cât să-şi schimbe culoarea.
Pui carnea tocată în mijlocul coroniţei, torni în tavă puţină apă şi dai la cuptor 20 minute. Serveşti cu creson.