Coşuleţ cu fructe de pădure

Ingrediente:
Pentru blat: 200 g făină 150 g zahăr 4 ouă 2 linguri lapte 1 pliculeţ zahăr vanilat coajă rasă de lămâie 1 praf de copt 1 praf de sare
500 g brânză de vaci bine scursă
2 linguri zahăr brun
2 linguri frişcă
1 esenţă de vanilie
400 g fructe de pădure
300 g frişcă ornament de ciocolată
200 g arahide
Mod de preparare:
Freci gălbenuşurile cu 100 g zahăr şi zahărul vanilat, adaugi laptele şi freci în continuare până se obţine o compoziţie cremoasă. Separat, baţi albuşurile spumă tare cu restul de zahăr adăugat treptat,apoi amesteci uşor cele două compoziţii. Adaugi făina cernută cu praful de copt, coaja de lămâie şi praful de sare. Torni compoziţia într-o formă de tort unsă şi tapetată şi o introduci în cuptor pentru circa 40 de minute la foc po trivit.
Tai blatul răcit în două pe orizontală şi introduci între ele crema preparată din brânza de vaci şi zahărul brun la care ai adăugat două linguri de frişcă şi esenţa de vanilie. Îmbraci tortul cu frişcă, lateralele le tapetezi cu arahide feliate şi rumenite separat în cuptor, iar deasupra aşezi fructele de pădure, creând imaginea unui coşuleţ plin cu fructe de pădure, şi ornamentul de ciocolată.