«Coşuleţ» cu miere

Ingrediente: 1 pachet aluat patiserie
Pentru umplutură: 2 pere mari, 2 ouă, 1 plic zahăr vanilat, 2 linguri zahăr, 200 ml frişcă, 2 linguri cremă de ciocolată, 3 linguri miere, 2 linguriţe zahăr pudră
Mod de preparare:Numar portii: 4 Timp de preparare: 1h Dificultate: mică
Întinzi aluatul cu sucitorul, îl înţepi cu furculiţa din loc în loc şi decupezi rotunduri puţin mai mari decât formele de minitartă. Îmbraci formele cu aluat.
Cureţi perele de coajă şi de căsuţa seminţelor, le tai felii potrivite (cât să intre în forme) şi le pui peste aluat. Baţi ouăle cu zahărul, zahărul vanilat şi frişca şi torni compoziţia în formele de tarte.
Aşezi formele pe o tavă şi le introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 30 de minute. După ce s-au răcorit, le ungi cu miere dizolvată cu foarte puţină apă şi le decorezi cu cremă de ciocolată. Le presari cu puţin zahăr pudră.