Coşuleţ cu piersici

Ingrediente: 1 pepene galben, 300 g piept de pui, 2 piersici din compot, 10 boabe struguri, 2 linguri de măsline, 1 lămâie, frunze de mentă
Mod de preparare: Timp de preparare: 30 min Dificultate: mică
Tai pieptul de pui bucăţele, le stropeşti cu uleiul de măsline şi le rumeneşti într-o tigaie de teflon. Tai pepenele galben în jumătate pe orizontală şi-l cureţi de seminţe. Dintr-o jumătate de pepene iei cu o linguriţă din miez şi formezi nişte „bulgăraşi”.
Tai felii piersicile din compot şi le amesteci cu puiul rumenit, boabele de struguri şi „bulgăraşii” de pepene. Adaugi coaja rasă de lămâie şi două linguri de zeamă, câteva frunze de mentă şi puţină zeamă din compot. Amesteci salata şi o aşezi în jumătatea rămasă de pepene galben.