Coşuleţe cu ciuperci şi brânză de burduf

cosulete cu ciuperci jpeg

Un aperitiv care îţi va aduce toate aprecierile invitaţilor la masă, coşuleţele cu ciuperci şi brânză de burduf sunt delicioase şi necesită atât de puţin timp petrecut în bucătărie.

Ingrediente

1 pachet foi de plăcintă

100 g unt, topit

2 ouă

500 g ciuperci

300 g smântână

1 legătură ceapă verde

1 legătură mărar

200 g brânză burduf

ulei

sare

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Într-o tigaie, căleşti ceapa tocată, în puţin ulei. Adaugi ciupercile tocate mărunt şi le mai căleşti timp de 15 minute. Separat, baţi ouăle împreună cu smântâna. Combini cu mărarul tocat, brânza de burduf şi amestecul de ceapă cu ciuperci. Condimentezi cu sare, după gust.

Tai foile de plăcintă în 6 pătrate mici. Ungi fiecare foaie cu puţin ulei sau unt. Aşezi câte două foi în forme de brioşe sau tăviţe mici speciale. Umpli fiecare coşuleţ cu compoziţia obţinută. Dai la cuptor pentru 15-20 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://teaspoonliving.com