Coşuleţe din foitaj cu ouă şi cârnăciori

1 cosulete din oua jpg jpeg

Ştiai că dacă mănânci un ou fiert la micul dejun, ţi se îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare? Un motiv numai bun să le adaugi în aceste coşuleţe din foitaj.

De ce ai nevoie pentru coşuleţe

1 pachet aluat foitaj

brânză de oaie veche, după gust

8 ouă

4 cârnăciori de oaie prăjiţi

pătrunjel, pentru decor

 Cum se prepară coşuleţele

Laşi aluatul la decongelat la temperatura camerei. Decupezi aluatul cu gura unui pahar şi îl aşezi în forme de minitarte tapetate, în prealabil. Le înţepi din loc în loc cu dinţii furculiţei. Aşezi în interiorul fiecăreia puţină brânză rasă şi le dai la cuptorul încins. După 10-15 de minute, le scoţi şi adaugi rondele de cârnăciori prăjiţi separat şi câte un ou. Mai laşi la copt aproximativ 5 minute. După răcire, le scoţi din forme şi le serveşti decorate cu frunze de pătrunjel.