Cotlet de porc cu ardei gras

cotlet de porc jpeg

Ingrediente

4 bucăţi de cotlet de porc

sare

piper

2 linguri de ulei de măsline

1 ceapă tocată mărunt

2 căţei de usturoi pisat

2 ardei graşi tăiaţi felii

3 linguri de sos Worcestershire

100 g apă sau de supă de pui

1 linguriţă de cimbru uscat

1 linguriţă de frunze de mărghiran

Mod de preparare

Asezonezi cotletele cu sare şi piper. Încălzeşti uleiul de măsline şi pui cotletele, ceapa şi usturoiul. Le laşi câte 5 minute pe fiecare parte, având grijă să nu se ardă usturoiul. Când le întorci, adaugi fâşiile de ardei gras. Mai laşi 8 minute.

Le scoţi, iei tigaia de pe foc şi acoperi pentru a se păstra caldă. Adaugi sosul Worcestershire, apa sau supa de pui, cimbrul şi mărghiranul în tigaie. Laşi să fiarbă până se îngroaşă, apoi pui cotletle şi legumele. Mai laşi 1 minut.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg