Cotlet de porc cu ardei gras

cotlet de porc jpeg

Ingrediente

4 bucăţi de cotlet de porc

sare

piper

2 linguri de ulei de măsline

1 ceapă tocată mărunt

2 căţei de usturoi pisat

2 ardei graşi tăiaţi felii

3 linguri de sos Worcestershire

100 g apă sau de supă de pui

1 linguriţă de cimbru uscat

1 linguriţă de frunze de mărghiran

Mod de preparare

Asezonezi cotletele cu sare şi piper. Încălzeşti uleiul de măsline şi pui cotletele, ceapa şi usturoiul. Le laşi câte 5 minute pe fiecare parte, având grijă să nu se ardă usturoiul. Când le întorci, adaugi fâşiile de ardei gras. Mai laşi 8 minute.

Le scoţi, iei tigaia de pe foc şi acoperi pentru a se păstra caldă. Adaugi sosul Worcestershire, apa sau supa de pui, cimbrul şi mărghiranul în tigaie. Laşi să fiarbă până se îngroaşă, apoi pui cotletle şi legumele. Mai laşi 1 minut.