Cotlet de porc cu ceapă
Pe o vreme atât de frumoasă, un grătar merge de minune. Astăzi vă prezentăm o reţetă simplă, dar extrem de savuroasă.
Ingrediente:
4 lămâi tăiate pe jumătate 3 cepe roşii medii tăiate rondele 4-5 linguri de ulei de măsline rozmarin zeamă de lămâie sare piper negru măcinat 4 cotlete de porc făină
Mod de preparare:
Preîncălziţi grătarul sau tigaia grill şi puneţi pe el rondelele de ceapă şi feliile de lămâie. Asezonaţi cotletele de porc cu sare şi piper, turnaţi zeamă de lămâie şi ulei de măsline peste ele, iar la sfârşit daţi-le prin făină şi rozmarin. Se prăjesc pe grătar aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se vor servi cu garnitură de ceapă şi lămâie.
Sursa: marthastewart.com