Cotlet de porc cu porumb fiert

cotlet de porc cu porumb fiert jpeg

Misiunea ta în bucătărie va fi mult mai simplă odată cu prepararea acestui cotlet de porc cu porumb fiert. Încearcă reţeta şi nu vei regreta!

Cotlet de porc cu porumb fiert - Ingrediente (2 porţii)

2 bucăţi cotlet de porc 2 bucăţi porumb fiert 1 ceapă rozmarin sare piper 20 g unt 1 lingură ulei

Cotlet de porc cu porumb fiert - Cum se prepară

Cureţi porumbul şi îl pui la fiert în apă cu sare. Îl laşi cam jumătate de oră. În acest timp, speli carnea şi o tamponezi cu hârtie absorbantă. Toci ceapa julien şi o căleşti puţin.

Încingi un grătar şi pui carnea câteva minute pe fiecare parte până se pătrunde. Asezonezi cu sare şi piper şi presari rozmarin. Scurgi porumbul de apă, îl ungi cu unt pe toată suprafaţa şi presari sare. Serveşti ca garnitură împreună cu friptura şi ceapa călită.