Cotlet de vită cu sos de iaurt

Nu ştii ce să mai găteşti? Încearcă această reţetă de cotlet de vită cu sos de iaurt bun de te lingi pe degete!
Cotlet de vită cu sos de iaurt - Ingrediente (4 porţii)
4 cotlete vită sare piper 1 l vin roşu 4-5 căţei usturoi
Pentru garnitură
12 morcovi mai mici
3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
salată rucola
Pentru sos
200 ml iaurt gras
zeama de la ½ lămâie
sare
piper
4-5 căţei usturoi
Cotlet de vită cu sos de iaurt - Mod de preparare
Sărezi şi piperezi cotletele şi le aşezi într-o tavă împreună cu vinul şi usturoiul. Dai la cuptor, la foc mic, până când furculiţa intră cu uşurinţă în ele.
Speli morcovii şi-i sotezi în ulei 5-6 minute. Pentru sosul de usturoi, amesteci iaurtul cu căţeii de usturoi, zeama de lămâie, sarea şi piperul. Serveşti fripturile cu morcovi, salată rucola şi sos de iaurt.