Cotlete de porc cu legume la tigaie

cotlete jpeg

Apetisante şi uşor de preparat, cotletele de porc cu legume la tigaie sunt ideale pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente

3 linguri unt 1-2 ardei graşi, feliaţi 1 ceapă, tocată 2 linguriţe usturoi, pisat 3 linguriţe mix de condimente 4 cotlete de porc 100 ml supă de pui 100 g smântână sare piper orez fiert, opţional

Mod de preparare – Cotlete de porc cu legume la tigaie

Într-o tigaie, topeşti 2 linguri de unt şi căleşti ardeiul gras şi ceapa aproximativ 5 minute. Adaugi usturoiul şi mai ţii pe foc încă 1 minut. Condimentezi cu 1 linguriţă din mixul de mirodenii, sare şi piper, după gust. Scoţi pe o farfurie.

Topeşti restul de unt în tigaie. Asezonezi bucăţile de carne cu mixul de condimente rămas. Le rumeneşti în tigaie 3-4 minute pe fiecare parte. Torni supa de pui şi adaugi legumele în tigaie. Laşi sosul să clocotească uşor 8-10 minute. Scoţi bucăţile de porc pe o farfurie şi încorporezi smântâna în sosul de legume, apoi le amesteci cu carnea. Serveşti cu orez.

Sursa https://www.pillsbury.com

https://www.pillsbury.com