Cotlete de porc cu măsline

Prepară o friptură apetisantă, numai bună pentru masa de prânz sau cină. Încearcă şi tu reţeta de cotlete de porc cu măsline.
Ingrediente
4 cotlete de porc 2 cepe 4 căţei de usturoi 150 g măsline negre şi verzi , fără sâmburi 1 jumătate de pahar cu vin roşu sare piper ulei cimbru pătrunjel foi de dafin paste, opţional
Mod de preparare – Cotlete de porc cu măsline
Sărezi şi piperezi cotletele, apoi le pui la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei. Le întorci pe ambele părţi, pentru a se rumeni uniform, le scoţi, apoi pui ceapa tăiată mărunt şi o laşi un pic să se călească, adaugi carnea, două-trei pahare cu apă, usturoiul pisat, măslinele şi vinul. Le laşi pe foc până se pătrunde carnea. Dacă mai este nevoie, pe parcurs poţi adăuga apă. Serveşti cu paste.