Cotlete de porc în sos cubanez, reţeta pe care trebuie să o încerci

Carnea de porc este una grasă, aşadar ai nevoie de un sos mai acrişor care să ofere preparatului un gust deosebit. Unul dintre cele mai bune sosuri pentru carnea de porc este cel cubanez, cu citrice.
De ce ai nevoie pentru cotlete
1 lămâie
1 portocală
2 căţei de usturoi
½ ceapă
chimen
piper
50 g unt
2 cotlete de porc
sare
Cum se prepară cotletele
Storci sucul de la lămâie şi portocală şi-l amesteci cu coaja lor rasă. Adaugi usturoiul zdrobit, ceapa rasă, chimenul şi piperul. Pui cotletele de porc în marinată şi le dai la frigider câteva ore sau mai bine peste noapte.
Topeşti untul în tigaie şi prăjeşti cotlete de porc pe fiecare parte, până când se rumenesc, iar carnea se pătrunde.
Serveşti cu piure de cartofi.