Crap cu bacon

Roast carp with leek and walnuts jpeg

Dacă vrei să găteşti peşte la mesele de Sărbători, îţi propunem o reţetă de crap cu bacon

Ingrediente 4 medalioane crap 3 fire praz 2 cepe 1 morcov 200 g bacon 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1-2 linguri nuci zdrobite sare piper zeamă de lămâie

Mod de preparare - Crap cu bacon

Speli medalioanele de crap, le usuci, le dai cu sare şi piper, le ungi cu o lingură de ulei şi le frigi, pe grătarul încins, 3 minute pe fiecare parte. Separat, sotezi în uleiul rămas prazul făcut rondele, împreună cu cepele tăiate, morcovul dat prin răzătoare, baconul mărunţit şi usturoiul zdrobit.

Răstorni legumele într-o tavă, aşezi peştele şi-l dai la cuptor 15 minute pentru a se pătrunde aromele. La final, presari nucă mărunţită. Serveşti medalioanele stropite cu zeamă de lămâie.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg