Crème Brûlée cu ciocolată albă

crema jpeg

Cauţi un desert fin, demn pentru ocaziile festive? Crème brûlée cu ciocolată albă este cea mai bună idee.

De ce ai nevoie pentru crème brûlée

4 gălbenuşuri

75 g zahăr

400 g smântână

200 g ciocolată albă

½ linguriţă esenţă de vanilie

Cum se prepară crème brûlée

Mixezi gălbenuşurile cu zahărul până când obţii o compoziţie cremoasă. Pui smântâna pe baie de aburi şi o laşi să se încălzească, apoi adaugi ciocolata albă şi amesteci până când se dizolvă aceasta din urmă. Dai deoparte şi începi să încorporezi în gălbenuşuri cremă, amestecând repede pentru a nu se închega ouăle. Adaugi esenţa de vanilie.

Pui crema în forme, pe care le aşezi într-un vas şi torni apă fierbinte cât să le acoperi până la jumătate. Dai formele la cuptor până când crema se rumeneşte uşor pe deasupra. După ce s-a răcorit, dai desertul la frigider. Serveşti crema rece.

Sursa https://www.thatskinnychickcanbake.com

https://www.thatskinnychickcanbake.com