Creveţi cu miere şi lime

O idee de masă uşoară, dar săţioasă, pregătită rapid cu doar câteva ingrediente.
Ingrediente:
450 g cozi decorticate de creveţi
sare, după gust
piper, după gust
2 linguri ulei
2 linguriţe usturoi tocat
80 g miere
zeama de la un lime
450 g sparanghel proaspăt sau congelat
1 ardei gras roşu
Mod de preparare:
Încălzeşti o lingură de ulei într-o tigaie, pui creveţii, sare şi piper după gust, o linguriţă de usturoi, mierea şi zeama de lămâie. Amesteci şi ţii vasul pe foc 4 minute, până ce creveţii sunt gătiţi. Îi laşi deoparte.
În altă tigaie, căleşti într-o lingură de ulei sparanghelul, ardeiul tăiat fâşii şi restul de usturoi. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Laşi pe foc mediu timp de 7-8 minute, amestecând ocazional, apoi încorporezi creveţii în amestecul de legume.
Serveşti preparatul cald, eventual cu o garnitură de orez fiert.
SURSA: tasty.co