Creveţi la cuptor în crustă crocantă

Delicioasa crustă pentru şniţele, aripioare sau creveţi poate fi preparată şi din biscuiţi. Iată cum!
De ce ai nevoie pentru creveţi la cuptor
450 g creveţi, curăţaţi
2 pachete biscuiţi săraţi cu mac
2 albuşuri
1 lingură unt
1 lingură pudră de usturoi
sare
piper
Cum se prepară creveţii la cuptor
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Speli creveţii şi îi ştergi cu un prosop de hârtie. Zdrobeşti biscuiţii şi îi amesteci cu sare, piper şi pudra de usturoi. Separat, amesteci gălbenuşurile cu untul topit.
Înfigi fiecare crevete într-un băţ de frigăruie, îl dai prin albuş, apoi prin biscuiţi. Îi aşezi în tavă şi îi ţii la cuptor 20 de minute, având grijă să îi întorci la jumătatea timpului.