Creveţi marinaţi pe grătar
O reţetă simplă şi uşoară de creveti marinati pe gratar care va face dintr-o simplă masă un adevărat răsfăţ.
Ingrediente:
3 căţei de usturoi pisaţi un sfert de cană de ulei de măsline un sfert de cană de sos de tomate 2 linguri de oţet de vin roşu 2 linguri de busucioc tocat proaspăt o jumătate de linguriţă de sare un sfert de linguriţă de piper 900 de grame de creveţi curăţaţi Beţişoare pentru frigărui
Mod de preparare:
Într-un bol mare amestecaţi usturoiul, uleiul de măsline, sosul de tomate şi oţetul de vin roşu. Asezonaţi cu busuioc, sare şi piper. Adăugaţi creveţii şi amestecaţi bine. Lăsaţi compoziţia la frigider între 30 de minute şi o oră, amestecând între timp o dată sau de două ori. Încingeţi grătarul, scoateţi creveţii marinati din frigider, vărsaţi zeama şi puneţi-i pe beţişoarele de frigărui. Se prăjesc acesti creveti marinati timp de 2-3 minute.
Supa de creveti cu lapte de cocos
Supa de creveti cu lapte de cocos
Spaghete cu sos alb si creveti
Spaghete cu sos alb si creveti
Foto: cravingsomethinggood.blogspot.com