Cum faci cea mai bună salată de boeuf pentru Crăciun

1 salata de boeuff pentru craciun jpg jpeg

Nelipsită de pe masa de Crăciun este şi salata de boeuf. Uşor de făcut şi chiar rapid, salata de boeuf este delicioasă, însă este musai să fie făcută cu carne de vită.

Ingrediente necesare pentru salata de boeuf pentru Crăciun:

- 500 de grame de rasol de vacă - 400 de grame de cartofi - trei morcovi - două rădăcini de pătrunjel - 200 de grame de mazăre - o ţelină - castraveţi şi gogoşari muraţi, după gust - o jumătate de legătură de pătrunjel verde - maioneză - un ou fiert - muştar.

Mod de preparare pentru salata de boeuf pentru Crăciun:

Pune la fiert cartofii curăţaţi cartofii şi morcovii, iar între timp ocupă-te de mărunţirea cărnii de vită şi a murăturilor.  Trece prin răzătoare ţelina, dar taie şi măslinele, pătrunjelul şi oul fiert.

În momentul în care cartofii şi morcovii au fiert, trece-i prin apă rece şi taie-i cubuleţe.

Amestecă bine toate ingredientele, condimentează cu sare şi piper. Evident, nu uita să adaugi mazărea, maioneza şi oul fiert.

Ornează după bunul plac şi savureaz-o ca atare.

Poftă bună!