Cum să prepari cea mai gustoasă friptură. Reţeta inedită propusă de un bucătar chef

Friptura jpeg

Chef Jose Garces, proprietarul mai multor restaurante, printre care şi Rural Society din Washington, bazat pe preparate la grătar, prezintă o reţetă delicioasă, inedită, pentru friptură.

Bucătarul este de origine ecuadoriană, ţată în care mâncarea la grătar are o tradiţie îndelungată, scrie Men's Health. Reţeta lui este destul de simplă şi asigură cea mai gustoasă carne preparată la grătar pe care o veţi mânca vreodată.

Ingrediente necesare:

-două bucăţi de unt puţin topit

-jumătate de ceapă galbenă, tăiată în felii subţiri

-jumătate de sticlă de vin roşu malbec

-1,3 kg ciuperci

-un sfert de cană de ulei de măsline

-suc de lămâie

-oregano proaspăt, mărunţit

-pătrunjel proaspăt, mărunţit

-aproximativ un kilogram de carne pentru friptură (preferabil coaste)

-sare de mare, piper negru proaspăt, zahăr, după gust

continuarea pe adevarul.ro

adevarul.ro



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg