Cum se fac cornuleţe din aluat foietaj

1 cornulete jpg jpeg

În cel mai scurt timp vei avea gata un platou plin de cornuleţe calde şi pufoase! Noi îţi recomandăm să le prepari cu gem!

De ce ai nevoie pentru cornuleţe

400 g aluat foitaj

Pentru umplutură

150 g gem de mere

100 g mac

75 g zahăr

125 ml lapte

coaja rasă de la o lamâie

Cum se prepară cornuleţele

Pentru umplutura de mac, amesteci laptele cu seminţele de mac, zahărul şi coaja rasă de lămâie. Pui amestecul pe foc 15 minute, apoi îl laşi la răcit.

Întinzi aluatul fotaj pe masa presărată cu puţină făină. Îl tai în triunghiuri pe care le umpli jumătate cu mac şi jumătate cu gem de mere. O parte dintre ele le rulezi, iar o pe celelalte le faci pacheţele, le pui într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul preîncălzit la 180° C 15 minute, până se rumenesc.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg