Cum se fac fursecurile bicolore

Cu un aer festiv, aceste fursecuri bicolore sunt fragede şi cu o aromă subtilă de vanilie.
De ce ai nevoie pentru fursecuri bicolore
100 g unt
200 g zahăr
2 ouă
1 linguriţă esenţă de vanilie
1 praf de sare
½ linguriţă praf de copt
500 g făină
5 picături colorant roşu
bombonele
Cum se fac fursecurile bicolore
Mixezi untul cu zahărul până când capătă o consistenţă cremoasă. Încorporezi ouăle, esenţa de vanilie, sarea şi praful de copt. Adaugi făina treptat şi omogenizezi. Împarţi aluatul în jumătate şi în una din ele pui colorantul. Omogenizezi până când capătă o culoare uniformă.
Înfăşori fiecare bucată de aluat în folie şi o ţii la frigider 15-20 de minute.
Întinzi pe o hârtie de copt bucata roşie de aluat. Separat, o întinzi şi pe cea albă. Pui foaia albă peste cea roşie şi le rulezi cu ajutorul hârtiei de copt. Dai ruloul la frigider cel puţin două ore.
Presari bomboanele şi tai rulada felii, pe care le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Ţii la cuptor 10-15 minute.