Cum se face pui Jambalaya cu orez şi cârnaţi

Puiul Jambalaya este un alt fel de a prepara orezul. Secretul acestui preparat sunt cârnaţii picanţi, care oferă mâncării un gust deosebit.
De ce ai nevoie pentru pui Jambalaya
2 piepţi de pui
100 g cârnaţi picaţi, chorizo, feliat
1 ceapă
1 rădăcină ţelină
1 ardei
400 g roşii descojite
200 ml supa de pui
200 g orez
sare
piper
Cum se prepară puiul Jambalaya
Tai pieptul de pui cubuleţe, toci ceapa şi rădăcina de ţelină şi le pui la fiert în apă cu sare, până când se înmoaie. Adaugi orezul, supa de pui, roşiile tocate, ardeiul tocat şi cârnaţii. Asezonezi cu sare şi piper şi ţii pe foc, vasul fiind acoperit, până când scade apa.