Delicii mediteraneene

1366046752 8704deliceii 20meditaraneene jpeg

Ingrediente: 4 felii de pâine, 2-3 căţei mari de usturoi, 2 roşii, 100 g brânză tare de capră, 7-8 măsline negre (fără sâmburi) feliate, 2-3 linguri ulei de măsline, 2 ardei graşi (galben şi verde), 1 dovlecel mic, 1 avocado oregano uscat frunzuliţe verzi de rozmarin, sare, piper

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 30 min Dificultate: mică

Cureţi roşiile de pieliţe şi seminţe, le tai cubuleţe şi le păstrezi deoparte. Cureţi ardeii de seminţe, îi tai cubuleţe şi îi păstrezi, pe culori, deoparte. Tai dovlecelul şi pulpa de avocado cubuleţe. Rumeneşti feliile de pâine, le freci cu usturoi cât sunt calde, le stropeşti cu ulei şi le aşezi într-un vas termore zistent. Aşezi deasupra fiecărei felii le gumele pregătite, având grijă să fie din fiecare sortiment şi culoare pe fiecare felie de pâine.

Presari peste ele sare, piper, oregano uscat, după gust, şi frunzuliţe verzi de rozmarin. Stropeşti feliile cu puţin ulei de măsline şi le introduci la cuptor circa 15 mi nute. Le serveşti imediat, garnisite cu aşchii de brânză de capră şi cu măsline.