Deliciu de brânză cu ouă

Egg Brawn jpeg

O reţetă specială, perfectă pentru masa de sărbătoare. În plus, nici nu este nevoie să o bagi la cuptor, aşadar poate fi preparată şi de începătoarele în arta culinară.

De ce ai nevoie

250 g telemea de oaie

100 g şuncă

2 plicuri gelatină

100 g ardei gras

100 g morcov

2 linguri şi jumătate smântână

4 ouă, fierte

1 lingură ulei

15 g unt

pătrunjel, după gust

Cum se prepară

Pui plicurile de gelatină la înmuiat în apă rece. Mixezi brânza împreună cu smântâna. Într-o tigaie căleşti uşor şunca tăiată cubuleţe în untul topit şi ulei. Adaugi legumele tăiate cubuleţe şi laşi pe foc până se înmoaie. Când s-au răcit le combini cu brânza mixată separat. Încălzeşti uşor gelatina şi o torni în amestecul obţinut, până se omogenizează. Aşezi într-o tavă de cozonac o folie de plastic, o ungi cu puţin ulei, aşezi umplutura, pui ouăle din loc în loc şi strângi folia deasupra. O dai la rece câteva ore



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg