Desert cu cocos fără coacere

Cine spune că cele mai bune deserturi sunt cele preparate la cuptor? Iată doar un exemplu cremos, care-ţi va îndulci fiecare zi. Un desert cu cocos fara coacere.
Ai nevoie de
Pentru crema de cocos
400 ml lapte de cocos
3 linguri zahăr
1 lingură făină
1 lingură mălai
50 g nucă de cocos
Pentru crema de alune
150 g alune
250 g unt moale
150 g zahăr
125 ml lapte
Pentru blat
60 de biscuiţi simpli
Pentru crema de cocos amestecă laptele cu zahărul şi pune-l pe foc până începe să dea în clocot. Dă deoparte şi adaugă făina şi mălaiul. Amestecă până crema se îngroaşă, după care las-o să se răcească.
Macină alunele şi amestecă-le cu făina. Pune-le în lapte fierbinte şi amestecă bine. Untul se freacă bine cu zahărul până capătă aspectul unei creme, după care se încorporează în crema de alune.
Pune într-o tavă de cuptor un strat de biscuiţi, întinde o treime din crema de alune, un nou strat de biscuiţi, o jumătate de strat de cremă de cocos. Repetă până termini ingredientele, dar ultimul strat trebuie să fie de cremă de alune. Dai acest desert cu cocos la frigider până a doua zi.
Prăjitură cu morcovi (reţetă de post)
Prăjitură cu morcovi (reţetă de post)
Sursa foto http://www.moderntasteblog.com