Diplomat de căpşuni, reţeta pas cu pas

mousse de capsuni jpeg

Atunci când ai poftă de un desert răcoritor din fructe, încearcă un mousse de căpşuni, pe care îl poţi prepara foarte uşor.

Ingrediente

10 g gelatină

60 ml apă

800 g căpşuni

80 g zahăr

360 g smântână

45 g zahăr pudră

esenţă de vanilie, după gust

Mod de preparare

Într-un vas, torni gelatina în apă şi o laşi aşa 5 minute.

image

Tai căpşunile feliuţe şi presari peste 400 de g, jumătate din cantitatea de zăhăr.

image

Dai la blender, până obţii o cremă.

image

Presari peste restul de căpşuni ele zahărul rămas.

Baţi smântâna împreună cu zahărul pudră şi vanilia, apoi încorporezi în ea compoziţia de căpşuni şi gelatina, pe care o încălzeşti la microunde, aproximativ 30 de secunde.

image

Aşezi fructele întregi în boluri separate.

image

Torni peste ele piureul de căpşuni.

image

Dai la frigider câteva minute. Serveşti cu extra căpşuni.

Sursa http://www.olgasflavorfactory.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg