Farfalle cu peşte

Dacă vrei un preparat uşor, dar săţios, farfallele cu peşte sunt reţeta ideală.
De ce ai nevoie pentru farfalle cu peşte
2 linguri oţet balsamic alb › 4 linguri ulei de măsline › 4 roşii › sare › piper › 200 g paste farfalle › 2 rămurele tarhon › 250 g mazăre › 1 lingură unt › 250 g file de peşte › salată verde
Cum se prepară farfallele cu peşte
Roşiile se opăresc, se curăţă de coajă, se scot seminţele şi se taie bucăţele.
Se amestecă oţetul cu uleiul de măsline, se adaugă sare şi piper, după gust, apoi se adaugă roşiile.
Pastele făinoase şi tarhonul se fierb al dente în apă clocotită cu sare. Se scot din apă, se ţin sub jet de apă rece, se lasă să se scurgă bine, apoi se introduc în sosul de tomate.
În apa de la paste se fierbe mazărea, se lasă să se răcească şi se adaugă la paste. Se taie fileul de peşte în fâşii late de circa 1 cm şi se fierb pe aburi circa 3 minute. Se pun pe farfurii frunze de salată verde, deasupra salata de paste şi se decorează cu fâşiile de file de peşte.