Ficăţei de pui cu ciuperci

shutterstock 21894427 jpeg

Un preparat foarte uşor de gătit, potrivit pentru prânz, dar şi pentru cină.

Ingrediente

300 g ciuperci champignon 250 g ficăţei de pui 1 piept de pui 3 linguri ulei 2 linguri unt 1 ceapă 1 pahar de vin alb sec sare piper

Mod de preparare

se curăţă ficăţeii, se spală şi se aşază într-o cratiţă cu uleiul şi untul. Pipetul de pui se spală, se taie cubuleţe şi se adaugă peste ficăţei. Se călesc 10 minute, amestecând permanent ca să nu se prindă.

Se adaugă ceapa tăiată rondele subţiri, ciupercile tăiate felii groase şi se continuă călirea încă 5 minute.

Se adaugă vinul, sare şi piper, după gust, şi se lasă să fiarbă 30 de minute, până când ficăţeii şi pipetul sunt bine pătrunse, scade toată zeama şi ingredientele se rumenesc frumos.

sursa foto: Shuttertsock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg