Ficăţei de pui în sos de vin cu ceapă
Ficăţei de pui în sos de vin cu ceapă: Ficăţeii de pui sunt un preparat destul de greu de făcut, însă dacă urmezi instrucţiunile pas cu pas, cu siguranţă te vei bucura de un prânz sau o cină delicioasă.
- Porții: 4
- Pregătire: 10 min
- Gătire: 20 min
- Categorie: fel principal
Ingrediente
Ficăţei de pui în sos de vin cu ceapă
700 gr ficăţei de pui
3 cepe albe mari
200 ml vin alb
unt
ulei
sare
piper
rozmarin
Mod de preparare
Ficăţei de pui în sos de vin cu ceapă
Spală şi se curăţă ficăţeii, lăsându-i apoi la scurs. Toacă ceapa julien şi căleşte-o în unt cu ulei, pentru aproximativ 3 minute, după care adaugă ficăţetii.
Adaugă condimentele, apoi pune peste ficăţei un pahar de apă, lăsându-i la fiert 10-15 min, până mai scade sosul.
La final, adăugă vinul alb şi mai lasă puţin pe foc. Potriveşte de condimente şi serveşte.