FOTO Frigărui de vită cu spaghete şi legume

frigarui vita spaghete legume jpeg

Sunt delicioase şi pe gustul oricărui gurmand carnivor. Aceste frigărui de vită cu spaghete şi legume pot fi preparate la orice masă.

Ingrediente pentru frigărui de vită cu spaghete şi legume

600 g antricot de vită 9 felii bacon 1 praz 1 ardei roşu 6 roşii cherry 3 linguri muştar 3 linguri sos de soia 1 pahar de vin alb sare boia iute 3 linguri ulei 200 g spaghete

Mod de preparare pentru frigărui de vită cu spaghete şi legume

Se spală antricotul şi se usucă cu prosoape absorbante. Se taie în nouă felii groase şi se bate fiecare felie uşor pe ambele părţi.

image

Se condimentează fiecare bucată de carne cu sare şi boia, se stropesc cu sos de soia şi se ung cu muştar.

image

Prazul se taie în nouă bucăţi, ardeiul felii subţiri şi se opăresc în apă fiartă până când se înmoaie. Se aşază o bucată de praz pe fiecare felie de carne, se adaugă câteva bucăţi

de ardei şi se rulează.

image

Fiecare rulou se îmbracă în bacon. Se pun pe ţepuşe de frigărui câte trei rulouri, intercalându-se între ele câte două roşii cherry.

image

Se încălzeşte uleiul într-o tigaie şi se prăjesc foarte puţin pe ambele părţi. Se aşază într-o tavă, se adaugă puţină apă, vinul şi se coc în cuptorul preîncălzit 35 de minute.

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet şi se servesc ca garnitură la frigărui, alături de sosul din tavă. O masă cu frigărui de vită cu spaghete şi legume de să te lingi pe degete nu alta!

image

foto: ImageFood