Frigarui de pui cu orez sălbatic

2 grilledchickenkabobs 605x385 jpg jpeg

O reţetă uşoară, de vară, pe care o puteţi prepara atât la cină, cât şi la prânz.

Dificultate medie / Preparare: 1 h / 4-5 porţii

Igrediente

600 g piept de pui

sare

piper

boia dulce

3 linguri ulei

legume

8-9 beţe, pentru frigărui  

sos

Pentru orez

250 g orez

1 ceapă

Pentru frigărui, tai pieptul de pui bucăţi potrivite. Le condimentezi cu sare, piper şi boia dulce, după gust şi le stropeşti cu ulei. Laşi carnea la frigider o oră, apoi o înfigi pe beţele de frigărui şi o dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, până se rumeneşte.

Între timp, pregăteşti orezul. Tai ceapa şi o pui la călit în ulei. Adaugi orezul spălat. După ce orezul devine translucid, torni apă cât să-l acopere. Condimentezi cu sare şi piper, după gust şi laşi să fiarbă, la foc mic.

Serveşti frigăruile pe pat de orez, cu legumele şi cu sosul preferate.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg