Frigărui de pui cu sos de iaurt şi usturoi

Apetisante şi uşor de pregătit, frigăruile de pui cu sos de iaurt şi usturoi sunt numai bune când ai invitaţi la masă.
Ingrediente
450 g piept de pui, tăiat bucăţele
2 căţei de usturoi, zdrobiţi
zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie
1 lingură iaurt
60 ml ulei
1 linguriţă oregano
sos de usturoi, după gust
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Frigărui de pui cu sos de iaurt şi usturoi
Într-un bol, amesteci usturoiul, iaurtul, lămâia, uleiul, oregano, sare şi piper, după gust. Amesteci compoziţia cu bucăţile de pui într-o pungă resigilabilă. Laşi la marinat cel puţin 30 de minute.
Pui carnea pe beţe de frigărui şi o rumeneşti pe grătarul încins în jur de 2-4 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu sos de usturoi şi pătrunjel.