Frigărui de pui cu sos de iaurt şi usturoi

frigarui de pui jpeg

Apetisante şi uşor de pregătit, frigăruile de pui cu sos de iaurt şi usturoi sunt numai bune când ai invitaţi la masă.

Ingrediente

450 g piept de pui, tăiat bucăţele

2 căţei de usturoi, zdrobiţi

zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie

1 lingură iaurt

60 ml ulei

1 linguriţă oregano

sos de usturoi, după gust

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Frigărui de pui cu sos de iaurt şi usturoi

Într-un bol, amesteci usturoiul, iaurtul, lămâia, uleiul, oregano, sare şi piper, după gust. Amesteci compoziţia cu bucăţile de pui într-o pungă resigilabilă. Laşi la marinat cel puţin 30 de minute.

Pui carnea pe beţe de frigărui şi o rumeneşti pe grătarul încins în jur de 2-4 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu sos de usturoi şi pătrunjel.

Sursa http://www.closetcooking.com

http://www.closetcooking.com