Frigărui picante

O zi în care soarele trebuie să domine pe cer, iar voi să vă bucuraţi din plin de ziua această liberă. Grătarele nu trebuie să vă lipsească. Iată reţeta pe care vi-o propunem noi.
Ingrediente:
3 bucăţi piept de pui 2 linguri seminţe de dovleac muştar picant cu bobiţe
200 g iaurt gras
1 lingură praf de curry
3 căţei de usturoi
½ lămâie stoarsă
sare
piper roşu măcinat
Mod de preparare:
Amesteci iaurtul cu usturoiul zdrobit, praful de curry, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust, şi-l laşi la rece circa 20 de minute. Tai pieptul de pui fâşii, le stropeşti cu zeamă de lămâie şi le laşi la rece 20 de minute.
Torni sosul marinat peste bucăţile de carne, le amesteci având grijă să fie bine acoperite. Laşi carnea la marinat circa o oră sau de seara până a doua zi. Înfigi fâşiile de carne pe beţele de frigărui şi le frigi pe grătarul bine încins (sau într-o tigaie de teflon), câte cinci minute pe fiecare parte.
Carnea trebuie să rămână suculentă. Când sunt gata fripte, le aşezi într-un vas de ceramică, le ungi cu muştar picant şi presari peste ele seminţele de dovleac. Le serveşti imediat.