Friptură de miel în sos de roşii

miel jpeg

Aşteptată tot anul, friptura de miel este cel mai aşteptat moment al mesei. Iar dacă o prepari cu suc de roşii va fi un adevărat deliciu!

De ce ai nevoie pentru friptură de miel în sos de roşii

1 pulpă de miel

1 lingură ulei

5 căţei de usturoi

5 crenguţe cimbru

200 g sos de roşii

200 g fasole fiartă

apă

sare

piper

Cum se prepară friptura de miel în sos de roşii

Pui pulpa de miel într-o cratiţă şi o acoperi pe jumătate cu apă, o condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Adaugi căţeii de usturoi curăţaţi şi crenguţele de cimbru, acoperi cratiţa cu o folie şi o dai la cuptor aproximativ 2 ore. Scoţi folia din când în când şi verifici dacă mai are apă şi dacă s-a pătruns carnea. Când furculiţa intră cu uşurinţă în carnea de miel, adaugi sosul de roşii, fasolea şi mai laşi cratiţa la cuptor 30 de minute, fără folie.

Sursa http://www.smellofrosemary.com

http://www.smellofrosemary.com