Friptură de porc cu ceapă

friptura de porc cu ceapa jpeg

Orice gurmand va aprecia această reţetă de friptură de porc cu ceapă. Este foarte delicioasă şi perfectă pentru un prânz ori cină în familie.

Friptură de porc cu ceapă - Ingrediente (2 porţii)

2 bucăţi cotlet de porc 4 căţei usturoi 3 cepe tăiate în sferturi 1 cană suc de roşii pătrunjel tăiat mărunt sare piper

Friptură de porc cu ceapă - Mod de preparare

Speli carnea şi o tamponezi cu un şerveţel absorbant. Presari sare şi piper peste cotlete. Cureţi ceapa şi o tai în sferturi. Zdrobeşti usturoiul şi aşezi totul într-o tavă, pui carnea, peste care torni sucul de roşii şi apă cât să o acopere. Dai la cuptorul preîncălzit şi o ţii până când se pătrunde bine carnea. Serveşti, după gust, cu pătrunjel tocat.