Friptură de porc în sos de bere

3 friptura porc jpg jpeg

Vrei să pregăteşti o friptură apetisantă de porc? Încearcă reţeta gustoasă în sos de bere.

Ingrediente

1 kg carne de porc

1 căţel de usturoi, pisat

4 cepe, tocate

50 g unt

3-4 linguri miere

500 ml bere neagră

100 ml ulei

cimbru, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Friptură de porc în sos de bere

Într-o tigaie, căleşti 2 ceape şi usturoiul în untul topit. Potriveşti de gust cu sare şi piper. Torni berea şi o laşi pe foc aproximativ 10 minute, până scade la jumătate. Condimentezi carnea cu sare şi piper, după gust. O ungi bine cu ulei.

Într-o tavă, pui ceapa rămasă, apoi aşezi carnea. O ungi cu mierea, apoi o dai la cuptorul încins 1 oră. Stropeşti carnea cu sosul de bere şi o mai ţii la cuptor până se rumeneşte. Serveşti cu ce garnitură doreşti.

Sursa foto 123 rf



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg