Friptură de porc marinată la grătar

friptura marinata la gratar profimedia jpeg

O friptură simplă, marinată aşa cum trebuie, cu tot felul de verdeţuri şi condimente, poate fi cheia succesului în orice meniu. Pregăteşte o friptură de porc marinată la grătar, pentru cei dragi şi se vor bucura deplin de acest preparat.

Friptură de porc marinată la grătar - Ingrediente (2 porţii)

4 cotlete de porc 1 pahar vin roşu sare piper boabe rozmarin cimbru

Friptură de porc marinată la grătar - Mod de preparare

Speli carnea şi o tamponezi cu un şervet de hârtie pentru îndepărtarea excesului de apă. Prepari marinata din vinul roşu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul şi rozmarinul tăiate şi aşezi cotletele. Laşi carnea o jumătate de oră la frigider.

Încingi grătarul şi pui carnea la făcut, la foc nu prea mare. Laşi să se rumenească pe fiecare parte, apoi le dai la cuptorul încins cel puţin 15 minute. Serveşti fripturile calde, cu garnitură de piure din cartofi sau orice altă garnitură doreşti.

foto: profimedia



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg