Friptură de vită cu legume

1 profimedia 0200293006 jpg jpeg

Ce poate fi mai delicios decât o friptură cu legume sotate?

De ce ai nevoie ca să faci friptură de vită cu legume:

450 g carne de vită 250 g ciuperci, feliate 1 morcov, feliat 1 lingură unt 1 căţel de usturoi, zdrobit 1 linguriţă ulei pătrunjel tocat, după gust sare piper cartofi copţi, opţional Pentru sos: 40 g unt verdeţuri uscate, după gust

Cum prepari friptură de vită cu legume:

Presari carnea cu sare şi piper, după gust. Dacă preferi friptura mai bine pătrunsă, o baţi uşor ca pentru şniţele. Într-o tigaie, căleşti morcovii şi ciupercile în untul topit aproximativ 5 minute, până le poţi înţepa uşor cu furculiţa.

În ultimul minut, amesteci cu usturoiul. Ungi carnea cu uleiul şi o rumeneşti 5-6 minute, pe fiecare parte sau până când e făcută după gustul tău. Pui peste ea untul amestecat cu verdeţuri uscate, cât timp friptura este caldă. Serveşti cu legumele sotate, cartofi copţi şi pătrunjel.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg