Friptură de vită cu legume şi mămăligă

friptura jpeg

Nimic nu este mai bun ca o friptură de vită, cu sos, legume şi servită cu mămăliguţă fierbinte, Adaugă cimbru pentru un plus de gust.

De ce ai nevoie pentru friptură de vită

1,5 kg carne de vită cu os

2 linguri ulei

1 ceapă

2 morcovi

2 căţei de usturoi

1 lingură pastă de tomate

150 ml vin roşu

2 linguri făină

200 ml supă de carne

2 foi de dafin

sare

piper

cimbru

mămăliguţă caldă

Cum se prepară friptura de vită

Tai carnea felii, apoi o rumeneşti în ulei câte 5 minute pe fiecare parte. Torni supa, sare, după gust şi laşi carnea să fiarbă, vasul fiind acoperit. Când a scăzut sosul, torni vinul, pui ceapa tocată, căţeii de usturoi, făina, morcovii feliaţi, foile de dafin, pasta de tomate, cimbru şi piper, după gust.

Acoperi din nou şi laşi să fiarbă până carnea s-a înmuiat şi sosul s-a îngroşat. Serveşti friptura cu mămăligă caldă.

Sursa http://gardeninthekitchen.com

http://gardeninthekitchen.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg