Friptură de vită în sos de vin şi usturoi

friptura de vita jpeg

Prepară această friptură de vită în sos de vin şi usturoi pentru cele mai bune gusturi şi arome într-un singur fel de mâncare.

Ingrediente (2 porţii)

2 antricoate de vită 1 ceapă 2 linguri ulei 2 linguri boia dulce 200 ml apă 300 ml vin roşu 5-6 căţei usturoi sare piper pătrunjel

Mod de preparare

Asezonezi antricoatele cu sare, piper şi le dai la frigider. Toci ceapa, tai felii căţeii de usturoi şi le căleşti câteva minute în ulei încins. Adaugi carnea de vită

şi o laşi până se rumeneşte pe toate părţile.

Condimentezi cu boia şi, dacă mai trebuie, mai presari sare şi piper după gust, torni apa şi vinul şi dai la cuptor până ce furculiţa intră cu uşurinţă în carne, iar sosul a scăzut. Dacă mai este nevoie mai adaugi puţină apă sau vin. Ornezi cu pătrunjel şi serveşti cu garnitură de orez ori de piure de cartofi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg