Friptură de viţel

friptura de vitel jpeg

Special pentru un răsfăţ în această zi de sâmbătă, prepară o gustoasă friptură de viţel.

Ingrediente (1 tavă)

1,5 kg pulpă viţel 50 g slănină 1 ceapă 200 ml vin alb rozmarin 500 ml supă de carne sare piper 1 lingură unt 4-5 cartofi

Mod de preparare

Tai ceapa şi slănina bucăţi. Crestezi din loc în loc pulpa de viţel şi o împănezi cu slănină şi ceapă. Ungi pulpa cu unt, o condimentezi cu sare şi piper după gust, rozmarin mărunţit şi o pui în tavă, după care o dai la cuptor un sfert de oră. Torni vinul în tavă şi, după ce a scăzut, adaugi supa de carne şi cartofii tăiaţi după dorinţă. Stropeşti din când în când friptura cu sosul format în tavă şi o ţii până se rumeneşte.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg