Friptură la cuptor

Beef stew jpeg

Dacă nu mai ştii pe ce să găteşti în acest sfârşit de săptămână, noi îţi recomandăm o friptură la cuptor, suculentă şi aromată.

De ce ai nevoie pentru friptură la cuptor

1 kg carne vită

250 g făină

2 linguri ulei 4 linguri pastă de tomate 1 pahar vin roşu sec 2 cepe

4 cartofi

2 morcovi

sare

piper

cimbru

Cum se prepară friptura la cuptor

Speli legumele, cureţi ceapa, morcovii şi cartofii. Speli carnea, o cureţi de pieliţe şi o tai cuburi, pe care le dai apoi prin făină. Încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti carnea. Adaugi ceapa, laşi încă 10 minute pe foc, apoi verşi sucul de roşii şi torni vinul. Amesteci. Dupa 10 minute, torni o cană de apă fierbinte, sare, piper şi cimbru. Acoperi şi laşi la foc mic 2 ore. Cu 30 de minute înainte de a lua de pe foc, adaugi cartofii tăiaţi cuburi şi morcovii rondele. Amesteci din când în când, ca să nu se lipească. Poţi servi tocana ornată cu cimbru proaspăt.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg